Kedves leendő vagy jelenlegi Ügyfelünk!

 Szeretettel üdvözlöm honlapunkon, engedje meg,hogy pár sorban bemutassam

 cégünket, Takács Rita vagyok a NAPOCSKA OPTIKA tulajdonosa. 

1994 óta vagyok látszerész, Optometrista diplomát szereztem a Semmelweis

 Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán. Több mint 20 év szakmai tapasztalatával

 és sok önálló munkával 2012-ben nyitottam meg a Napocska Optikát. 

Kezdetben még 35 m2-es egyszemélyes kis üzlet mára már egy 70m2 szalon lett.

 

Optikai szaküzletünk optikai termékek forgalmazásával foglalkozik, valamint teljes körű látszerészeti és látásvizsgálati szolgáltatást nyújt. Vásárlóink, ügyfeleink elégedettsége elsődleges számunkra ezért a megbízható, minőségi szolgáltatásnyújtás a legfontosabb szempontunk. Az eredményes, precíz munkavégzést a folyamatosan bővülő ügyfélkörünk igazolja. Munkatársaink 5-20 éves tapasztalattal, és szakképzetséggel mindig készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Üzletünk nagy hangsúlyt fektetek a kiszolgálásra. Úgy vélem mindenki szívesen vásárol egy családias hangulatban, ahol az eladó szívesen siet segítségére és célja, hogy a vevő elégedetten távozzon és szívesen térjen be újra.Családosoknak, gyerekkel érkezőknek külön gyereksarok kialakítását tettük lehetővé, hogy még kényelmesebben tudjunk szemüveget, napszemüveget választani amíg  gyermekeink játszanak. Tapasztalataim szerint a legjobb reklám az elégedett vevő és ezért mindent elkövetünk.


Üzletpolitikánk megvalósítása érdekében igyekszünk megismerni ügyfeleink látási problémáját, igényeit és ennek megfelelően elkészíteni árajánlatunkat. Áraink és akcióink kialakításánál első rendű szempont, hogy korrekt árakkal dolgozunk és nem hatalmas kedvezményekkel kecsegtető álakciókkal hirdetjük magunkat.

A szemüvegkeretek és napszemüvegek kiválasztásánál figyelembe vettük a különböző igényeket és az eltérő arcformákat. Egy jó szemüveg öltöztet, viszont ízlésünket a divat trendek is befolyásolják, így a keretek kiválogatásánál ezt is szem előtt tartottuk. Természetesen az aktuális trendek nem mindenkinek előnyesek, így lehetőségeinkhez mérten változatosságra törekszünk.

A különböző igények kielégítésekor  célunk a szemüveglencse kínálat kialakításakor, hogy több gyártóval álljunk kapcsolatban így különböző márkájú és minőségű lencséket tudjunk kínálni.

Kontaktlencsék széles választékával várjuk Önöket. Így lehetőség van több gyártó lencséjének kipróbálására, összehasonlítására, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb kontaktlencsét, valamint ápoló, tisztító folyadékot.

Üzletünkben nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő diagnózis felállítására, a vizsgálathoz nyugodt környezetet és a páciens szükségleteinek megfelelő időt biztosítunk. A pontosabb vizsgálati eredmény és szélesebb vizsgálati lehetőségek érdekében folyamatosan bővítjük vizsgálati eszközeink körét és ismeretünket.

Szeretettel várjuk Önöket, hogy együtt találjuk meg az Ön számára ideális megoldást, mellyel megoldódnak látás problémái és élvezheti az éles látás előnyeit minden nap.