Termékek

Termékeinket széles körben ajánljuk kedves vásárlóinknak, folyamatosan megújuló árukészlettel a bébi szemüvegkeretektől a luxus kategóriáig.

 Betérve hozzánk találkozhat az optikai piac, városi viszonylatban is egyik legszélesebb szín, forma és design választékával. Üzletünk egyik, már több éve tartott tulajdonsága, hogy minden fajta keretből, csak egy darabot tartunk.

 Optikai kereteinkben fellelhetők mind a visszafogott konzervatívabb formák, mind, pedig a legújabb divatnak megfelelő díjnyertes darabok. Ha diszkrét megoldást akar látása korrigálására vagy akár feltűnő, új karaktert, nálunk megtalálja majd számítását.

 

Ezen kívül optikai kiegészítőket is forgalmazunk:

  • sportpánt, szemüvegzsinór: fonott, rugalmas, textíl,
  • szemüvegláncok: gyöngyből, allergiamentes fémből, alumíniumból készülnek,
  • páramentesítő folyadékok különböző kiszerelésben, mikroszálas törlőkendő, nagy méretű, figurás, színes, hagyományos, csúszásmentes,
  • polaroid napszemüveg előtét optikai keretre,
  • szemüvegtokok elegáns női  férfi  és gyerek optikai tokok és napszemüvegtokok.
  • Alkatrészek: szilikonos és megerősített fém középpel készült orrtámaszok, szárvégek, ragasztás.

 

Szemüvegkeretek:  Üzletünkben több száz darab optikai keret található,  felnőtt női,férfi és gyerek optikai keretek széles választékban kaphatók. Gyerek titánflex (strapabíró,erős, allergiamentes alapanyagú és hajlíthatós alapanyaggal rendelkezik) optikai keretek érkeztek,ideális választás gyermeke számára. Folyamatos készletfeltöltés mindíg a legújabb trendnek megfelelően. A hagyományos keretektől egészen a világmárkákig!

 

Szemüveglencsék: ESSILOR, HOYA, ZEISS lencsék.

 

Napszemüvegek:

Kontaktlencsék: CIBA VISION és COOPER VISION kontaktlencsék forgalmazása, igény esetén Johnson&Johnson és Bausch&Lomb kontaktlencsék, kontaktlencse ápoló termékek, műkönnyek.